04.09.2008 13:17

Станишев не питал НДСВ и ДПС за пенсионерите

Видян 1556 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Както вчера 19` писа, Сергей Станишев реши да изпрати между 3000 и 5000 пенсионери на почивка тази есен. Впоследствие обаче се оказа, че смелото обещание на премиера не е било съгласувано с коалиционните му партнъори.



„Не коментирам решения, които не са обсъждани в кабинета, а излизат от частен партиен форум“, заяви министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев. На въпрос на 19` дали БСП не е изпреварил с това си решение заседанието на коалиционния съвет, който ще се проведе този петък, министър Василев каза, че „това се случва не за първи път“.
„Една голяма част от социалните инициативи сме разисквали на срещите ни в Катарино и Банско, но конкретно тази не е един от тях“, коментира пред 19` шефът на парламентарната комисия по труда и социалната политика Хасан Адемов от ДПС. По думите му това „не е лоша идея“, но въпросът е дали точно така трябва да се реализира. Депутатът посочи, че за целта трябва да бъде направен специален фонд, от който да се черпят средства за такива инициативи, в противен случай хората оставали с впечатлението, че „все едно някой им го подарява“. Негов колега то НДСВ бе далеч по-красноречив по темата като определи инициативата на Станишев като „Hard PR“.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес ще имате динамичен ден

Днес ще имате динамичен ден, изпълнен с интересни