08.07.2024 10:24

Отношенията между Доган и Пеевски са повече от тези на баща и син: Хамид Хамид

Видян 760 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Отношенията между Ахмед Доган и Делян Пеевски са повече от тези на баща и син. ДПС е един отбор. Винаги, когато ДПС е трябвало да се разделя с някои дерибеи, те са поставяли лични интереси, но за първи път се поставя въпроса за Ахмед Доган. Хората по места са против дерибеите“, каза депутатът от ДПС Хамид Хамид в сутрешния блок на bTV.

Той обясни, че на Пеевски и Доган не им трябват посредници.

„Деребействане е да властваш над определена група хора, да управляваш, без да се съобразяваш с тях. Отношенията между Пеевски и почетния председател са прекрасни и не може един Рамадан Аталай да ги противопостави за лична изгода, това са фактите“, заяви още Хамид. Той добави, че дерибеите се показват от областните структури.

Според него отношенията в ДПС са прекрасни

Хамид Хамид вярва на устава на ДПС и на Делян Пеевски. Не търсете конфликт там, където го няма, призова Хамид.

„Винаги, когато в ДПС е имало проблеми заради „космонавта Рамадан Аталай“, винаги господин Пеевски е бил до доктор Ахмед Доган“. Поканете космонавтите, ще е по-интересно“, пошегува се Хамид.

Той отбеляза, че Пеевски и Доган винаги са заедно. Доктор Ахмед Доган взима стратегическите решения в партията заедно с Делян Пеевски, коментира Хамид. И добави – отношенията между Чакъров и Пеевски също са прекрасни.

„Да се гласува за правителство, имаше решение на Централното оперативно бюро. Заръката на почетния председател бе поднесено 10 минути преди гладуването от незнайни хора“, съобщи Хамид.

До напрежение в ДПС се стигна заради гласуването на кабинета, предложен от ГЕРБ-СДС.

В предаването „Тази сутрин“ по bTV в деня на гласуването на правителството Рамадан Аталай обяви, че Ахмед Доган е поискал движението да не го подкрепя. Същия ден той беше изключен от парламентарната група на ДПС.

Делян Пеевски призна, че е имало такова желание от страна на Доган, но уточни, че ще изпълни волята на хората. Още тогава той обяви, че няма разрив между него и почетния председател в личен план.

Хамид добави, че решението за изключването на Радаман Аталай от парламентарната група е взето на заседание на парламентарната група с подпис и протокол:

„За него са гласували 30 души, преди това предложението е на пловдивската структура. Аталай може да ви каже, че е космонавт, не му вярвайте. Г-н Пеевски е в ДПС от 2005 г., имало е много тежки моменти, много хора избягаха от г-н Доган, но Пеевски винаги е бил до него“, каза Хамид.

Доган, заедно с Пеевски, взема стратегическите решения в ДПС“, каза още Хамид Хамид.

Той отбеляза, че Пеевски и Доган винаги са заедно.

„Доктор Ахмед Доган взима стратегическите решения в партията заедно с Делян Пеевски. Отношенията между Чакъров и Пеевски също са прекрасни", коментира още Хамид.

Той поясни, че ще положат всички усилия, за да има правителство за втория мандат.

Парламентарната група и другите колективни органи на ДПС ще определят днес на заседание кой да отиде да вземе мандата и какво да се прави с него, каза още Хамид Хамид.  

Депутатът от ДПС каза, че в момента върви административно обжалване пред американски съд относно Делян Пеевски и „Магнитски”. По думите му Пеевски е бил включен в този закон, защото американците са били подведени.

 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион