08.07.2024 13:25

Пеевски има конфликт с дерибеите, които забогатяха на гърба на ДПС: Байрам Байрам

Видян 598 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Г-н Делян Пеевски много категорично заяви, че няма конфликт с почетния председател Ахмед Доган. Конфликтът му е с дерибеите. Връзката помежду им е много силна, те нямат нужда от посредници. Това заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Байрам Байрам в студиото на "Здравей, България' в отговор на въпрос, защо не е присъствал на срещата в Росенец.

По думите му т.нар. дерибеи са омерзилите хората, тези, които са причинили отлив от гласуване. "Те обиколиха половин България. Централното ръководство ги спускаше за водачи в определени многомандатни райони. Областните структури дадоха становище за местните дерибеи и снеха доверието си от тях. Те имат тясна връзка с ръководството. Резултатите от изборите показват какво са направили дерибеите през последните десетилетия. Те дърпат партията назад", обясни той. И допълни, че когато ДПС е участвала в управлението на страната, е имало икономическо развитие.

Според него на следващите избори партията ще покаже своето единство. "Някои хора си играят с чувствата на депесарите, човъркат в сърцата на хората.


Те искат да продължат да забогатяват още повече на гърба на партията, на тях не им харесва новото начало. Дерибеите, както на национално, така и на местно ниво, обикалят и създават раздор в партията и етническо напрежение.


Предстои развръзката - какво са правили години наред, използвайки името на нашия почетен председател. Няма разделение в ДПС. Няма и избор между Доган и Пеевски, ние сме едно семейство. Г-н Доган ни е научил на заедност и единство", смята Байрам.

Депутатът обясни, че когато президентът връчи втория мандат, Централното оперативно бюро на ДПС ще се събере, за да реши как да процедира партията. А него може да го свика един от съпредседателите на формацията.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни