Свързани новини

14.09.2024 20:09

10М на Доган в злато бяха задържани на границата

Видян 404655 пъти | Коментари 3
Гласували 21 рейтинг: 3.5238
много слаба слаба добра много добра страхотна

Откритото вчера от български митничари на ГКПП Капитан Андреево - границата с Турция, 125 кг злато се оказа собственост на Ахмед Доган. Това разкриха пред БЛИЦ източници от оперативните служби за сигурност. Нито Доган, нито екссекретарката му, която говори и пише от негово име, нито нейният съпруг - депутатът Джиджи, чиято група беше осветлена с парите, които върти, са отрекли информацията, изтекла от службите.


Независимо, че за случая бе арестуван 47 - годишен българин, скритият притежател на имането е Сокола, потвърдиха и други сайтове, сред които и медии, които са с подчертан афинитет към криминалната тематика и често правят разкрития преди официалното потвърждение на новините.


Не става ясно дали златото е било предназначено за финансиране на "стимулирано" гласуване на предстоящите избори. Ако не успее да се регистрира за участие на вота до 21 септември, Доган ще играе с други партии, наясно са във всички политически централи, знаят се и имената на организациите. 



Радостина Тонева



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Ал Бънди 16.09.2024 12:27

    13.09.2024г. Министърът на вътрешните работи Атанас Илков подчерта координацията между различните служби на границата и професионалния подход на ГД „Гранична полиция“ и Агенция „Митници“. Той заяви, че информация за разкрития канал със злато е имало от няколко месеца и по случая са наблюдавани лица,пътуващи през България за Турция. Операцията е проведена в резултат на постъпила в ДАНС информация за действащ канал за контрабанда на благородни метали от Европа през България за Турция и обратно. 16.09.2024г. В същото време 47-годишният Митьо Димитров от Стара Загора бе пуснат под “домашен арест” от Хасковският окръжен съд за да може по-лесно да научи лъжите , които му се диктуват как Мемед Доган сам е натикал златото от Сараите в Бояна под калниците на автомобила, а после се скрил в „Росенец „ и доволно потривал ръчички.

  • 002 Дочо барабата 15.09.2024 20:57

    Тъпо, блиц! Доган е умен човек! Кинтите са му в биткойни!

  • 001 Anonimen 15.09.2024 10:44

    Министърът на вътрешните работи Атанас Илков подчерта координацията между различните служби на границата и професионалния подход на ГД „Гранична полиция“ и Агенция „Митници“. Той заяви, че информация за разкрития канал е имало от няколко месеца и по случая са наблюдавани лица. Операцията е проведена в резултат на постъпила в ДАНС информация за действащ канал за контрабанда на благородни метали от Европа през България за Турция и обратно.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 22 септември 23:15ч.

Donnybrook / Донибрук (2018)

Режисьор: Тим Сътън
В ролите: Майкъл Ейджи, Адам Бартли, Джейми Бел

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.