Свързани новини

19.10.2008 18:24

Драшков-младши търгувал с ортак на Бойко и Баретата

Видян 4118 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Синът на уволнения силов шеф Драшков-младши, който нашумя с това, че чрез фирмата му „Ай Ти ДИ Груп“ е построил 160 суперлуксозни апартамента в „Дружба“, е закупил земята в столичния квартал от фирмата „Билдко“, единият от собствениците на която е въртял общ бизнес с Бойко Борисов и Златко Баретата. Това показа разследване на „168 часа“. Един от собствениците на „Билдко“, Самир Франсис, е бил съдружник с Златомир Иванов-Баретата във фирма З.Е.С. Освен с него обаче, иракчанинът с български паспорт Франсис въртял търговия и със столичния кмет Бойко Борисов. Двамата са притежавали по 12% от регистрираната в Червен Бряг фирма „Прайхим“. Към тях в дружеството фигурирал и бизнесмен, близък до Мирчо Петков-Циганина, станал популярен с обръчите си за източване на Държавния резерв.
За купуването на земята в кв.“Дружба“ Драшков-младши теглил кредит от Корпоративна Търговска Банка, която е известна с това, че е близка до кръгове на ДПС.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Вашето лошо настроение ще избледнее днес

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Вашето лошо настроение ще избледнее днес, когато си