Свързани новини

12.02.2010 09:10

Янев: Не познавам никакви Хамстери

Видян 1875 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Никога по никакъв повод не съм познавал никакви Хамстери и те по никакъв начин не са финансирали РЗС, каза лидерът на партията Яне Янев, цитиран от БГНЕС.


Според него това са болни фантазии на хора като Атанас Атанасов, срещу когото Янев е завел дело. Това е поредната порция глупости, защото РЗС е политически проект на българските граждани, каза Янев и обвини в цензура българските медии, включително БНТ за това, че не отразяват обективно срещите, които имат от партията му в страната. Според него думите на премиера, че се води война значат, че той не се държи като премиер, а като тартор на групировка, която разчиства сметки с други групировки. Приветствам всякакъв вид арести, които са законни, но не приветствам разчистване на лични сметки, каза лидерът на РЗС. Той попита защо делото срещу бившия директор на НАП Мария Мургина се протака 8-9 месеца, защо делото за пан-евевропейските измами е на трупчета и защо в съда не е извикан бившият директор на Агенция „Митници“ Асен Асенов.
Янев каза, че в ДАНС има разработки за политици от ГЕРБ на отговорни позиции, но не назова конкретни имена. В края на проведения по БНТ разговор стана скандал с присъстващия в студиото евродепутат от „Атака“ Слави Бинев. Янев попита откъде накъде представители на българския ъндърграунд ще бъдат ментори. Той запита Бинев колко е платил, за да стане евродепутат. В отговор на въпрос кой създаде РЗС, Янев на свой ред попита: „А кой създаде „Атака“, ГЕРБ и ДПС“ и сам отговори - ДС и комунистическата мафия.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец