Свързани новини

22.11.2008 11:09

Силен сняг над София

Видян 1713 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Снегът над София се засилва, като вятърът леко утихна. Снегът е мокър и улиците са вече са вече в киша, което затруднява пешеходците, излезли в сутрешния съботен ден. Силният вятър през нощта на 21 срещу 22 ноември нанесени поражения в София и Враца, съобщиха от пресцентъра на МИС. Екипите са премахнали паднали дървета в село Бусманци по пътя за гара „Искър”, в ж.к. „Люлин”, до сградата на „Булгаргаз” , в ж.к. „Младост”, ул. „Бистришко шосе”, от околовръстния път, в отсечката между „Симеоновско” и „Бистришко шосе”. Паднали дървета са отстранени и в кв. „Драгалевци, пред резиденция „Бояна”, на бул. „Ботевградско шосе”, пред бензиностанция „Лукойл” и до блок 203 в ж.к. „Света троица”, където падналото дърво е засегнало три леки автомобила. Отстранена от уличното платно е паднала покривна конструкция на склад за строителни материали на ул. „Траян Танев” в кв. „Суходол” и рекламно пано, паднало върху лек автомобил на ул. „Хан Аспарух”. Синоптиците прогнозират, че още днес след обед от запад валежите ще спират, а слънцето може да пробие тук-там. Така снегът отново ще остане по най-високите части на планината Витоша. Неподходящо, дори опасно е за туризъм в опитомената Витоша и в другите планини на България. Към 14 ч. на 1200 м. ще бъде около -5, на 2000 м. около -10, -12°, а вятърът бурен.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби