Свързани новини

19.09.2013 10:49

Фандъкова предлага омбудсман на Топлофикация София

Видян 1582 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата дама на столицата Йорданка Фандъкова изпрати писмо до директора на Топлофикация София, в което настоява да бъде създадена позицията омбудсман на дружеството, съобщиха  Столичната община.


Многобройните проверки са констатирали като сериозен недостатък в работата на Топлофикация София отношението и комуникацията с клиентите на дружеството. С оглед на приближаването на отоплителния сезон, както и заради подготвените нормативни промени кметът Йорданка Фандъкова настоява дружеството да разработи и представи цялостна концепция за работа с клиентите и установяването на добра и ефективна комуникация между него и абонатите му.


Мярка в тази посока е създаването на омбудсмани на Топлофикация София, които да поемат ролята на медиатори между дружеството и абонатите му, посочва Йорданка Фандъкова. Това е начинът гражданите да получават бърза, адекватна и точна информация по конкретните случаи. Кметът настоява омбудсманът да има изнесени приемни в различните топлофицирани райони на София като предварително се разработят правилата на работа и обратната връзка.


Кметът настоява и да бъде проведена среща между ръководството на Топлофикация София и представители на всички фирми за дялово разпределение, които работят на територия на Столичната община, да бъде изготвен план за представяне на промените, които се правят и възможностите, които те дават на клиентите на дружество.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на