17.12.2008 18:07

Обама проси по 35 долара от всеки в интернет

Видян 1640 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият президент на САЩ Барак Обама продължава да проси пари чрез послания за съпричастност в Интернет. Този път обаче разпратените призиви за подпомагане на встъпването му в длъжност се отнасят за суми от 35 долара на горе, а не за 5, колкото искаха от екипа му по време на изборната кампания.
Дарителски имейли получават всички регистрирани в уеб пространството. Офертите варират от 35 до 2 500 долара, като е предвидена и празна графа, в която по-щедрите дарители могат да заявят готовност за плащане крупни суми. Желаещите да дарят пари на Обама могат да го направят като вкарат в уеб пространството информация от кредитните си карти. Това е поредната донорска кампания, която организират от щаба на президента. Първата беше преди изборите, когато минималната сума, искана от желаещите да помогнат бе 5 долара. Разликата в писмата обаче не е само в увеличаването на сумите. Докато преди под молбата стоеше подписът на Обама, сега парафа е на мениджъра на кампанията му Дейвид Плуоф. Встъпването в длъжност на новият американски президент предизвика невиждан интерес. Местата в хотелите във Вашингтон вече са резервирани и свободни стаи за януари вече няма.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог