16.02.2009 12:37

ДСБ: Близък до БСП предупредил Мургина

Видян 2042 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Главният прокурор Борис Велчев да каже кой е прокурорът, предупредил бившия директор на Националната агенция по приходите Мария Мургина за готвена проверка. Това поиска лидерът на ДСБ Иван Костов, предаде БГНЕС.


Ако той не го обяви, ние ще го кажем, допълни депутатът от ДСБ Атанас Атанасов. Въпросният прокурор е близък до БСП и е участвал в още една корупционна схема за мярка за неотклонение. Това се знае от Висшия съдебен съвет и Инспектора на институцията и всички мълчат, каза Атанасов. Сигнали за нарушения са подадени до Брюксел от уволнени данъчни инспектори от Силистра, Бургас и Пловдив. Те са привикани в присъствието на Мария Мургина и финансовият министър Пламен Орешарски и им било заявено, че има политически натиск. Според Атанасов в сигналите на бившите данъчни фигурират имената на Добромир Гущеров, Гюнай Сефер, Пенко Атанасов, Стойко Танков. В България институциите се задействат, когато от Брюксел им натиснат педала, каза още тъмносиният депутат. Президентът Георги Първанов с всички сили се старае да заработи заплата като г-н Шрьодер от "Газпром". Ако зависи от него той ще пусне "Газпром" в българската газопреносна мрежа. Ако не си е давал сметка, той е изпълнявал задачи, за които не е имал мандат, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.