Свързани новини

18.06.2009 10:45

26 убити при сблъсъци в Сомалия

Видян 1160 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Началникът на полицията в Могадишо и други 25 души, сред които и 5 деца, са убити при нови сблъсъци в сомалийската столица между правителствените сили и ислямистки бунтовници, съобщиха от полицията, предаде БГНЕС.


Началникът на полицията в района на Могадишо полковник Али Саид Хасан бе убит в област Ходан при сблъсъци, предизвикани от атака на правителствените части срещу позиции на бунтовниците. Още трима полицаи са убити при сблъсъците, сочат полицейски източници. Според очевидци при оръдеен обстрел са загинали 25 души, сред които 5 деца и 13 цивилни в джамия. Кореспондент на АФП в Могадишо потвърди, че е видял труповете на 5 деца между 9 и 14 години в локва от кръв под балкон, където напразно се опитали да се укрият от оръдейния обстрел. 13-те цивилни в джамията са загинали също при избухване на оръдеен снаряд в сградата.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще изпитвате желание да помагате на другите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще изпитвате желание да помагате на другите, но