Свързани новини

04.02.2009 18:24

Арестуват човек на Баретата в Бургас

Видян 7330 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От снощи и днес цял ден вървят проверки и арести на хора от престъпни групировки в Бургас, предаде кореспондентът на БГНЕС. До момента е задържан Деят Гайтанов–Боксьора и някои от приближените му за участие в организирана престъпна група и склоняване към сводничество.


Началникът на Бургаската полиция комисар Васил Едрев потвърди пред БГНЕС за арестите, но отказа всякакъв коментар. Преди две години Бургаският окръжен съд заведе дело срещу Боксьора и четирима от обкръжението му склоняване към сводничество. Момичета на възраст от 18 до 20 от София, Видин и Бургас са били насилвани да проституират в Словения, Хърватия, Сърбия и България. Боксьора е известен като един от най-приближените хора на Златомир Иванов-Златко Баретата. Срещу него има няколко висящи дела. БГНЕС припомня, че името на Златко-Баретата се свързваше с жестокото убийство на бургазлията Руслан Михов, но това не е доказано до този момент. Руслан Михов бе един от шефовете на охранителната фирма "Аркус Сигурност". През ноември 2004 г. Михов бе отседнал в хотел в центъра на Казанлък, откъдето е баща му. Тогава бе охраняван от четирима бодигардове заради заплахи за живота. На един от трите му мобилни телефона го е потърсил анонимен глас и минути след това Михов излязъл пред хотела и се качил в лек автомобил. Оттам следите му се губят. След няколко месеца овчар намира останки от човешки труп между Казанлък и Мъглиж, за който се доказва, че е на Руслан Михов. Братът на Руслан – Десислав, който наследява бизнеса му, го е разпознал по зъбите му и по златна гривна с плочка



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак