Свързани новини

30.06.2009 14:03

Б. Борисов: Аз гарантирам за Божидар Димитров

Видян 2260 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ ще победи, въпросът е да не направят машинации, за да ни спрат законното мнозинство, заяви лидерът на партията Бойко Борисов, предаде БГНЕС.


Борисов зави, че в предизборните листи на ГЕРБ имало само един бивш служител на Държавна сигурност - Божидар Димитров, за когото лидерът на партията лично гарантирал. Столичният кмет Бойко Борисов откри обновената 124 целодневна детска градина „Бърборино“ в столичния квартал „Красно село“, чийто ремонт възлиза на близо 1,100 млн.лв. Детската градина е единственото детско заведение в столицата, в което има група за деца болни от диабет. След ремонта ще бъде разкрита още една група от 15 деца с това заболяване. Бойко Борисов се ангажира Столична община да разгледа въпроса за разкриване и на още такива заведения в другите квартали на столицата.


БГНЕС провери, че в списъка за принадлежност към ДС фигурират и още четирима кандидат- депутати от ГЕРБ - Любомир Димитров Христов, кандидат за народен представител, издигнат от ПП "ГЕРБ" в 30-и ИР-Шумен: Павел Илиев Димитров, кандидат за народен представител, издигнат от ПП "ГЕРБ" в 3-и ИР-Варна; Румен Иванов Иванов, кандидат за народен представител, издигнат от ПП "ГЕРБ" в 8-и ИР-Добрич и Стефан Иванов Дедев, кандидат за народен представител, издигнат от ПП "ГЕРБ" в 16-и ИР-Пловдив.


Борисов зави, че в предизборните листи на ГЕРБ има само един бивш служител на Държавна сигурност“ - Божидар Димитров, за когото лидерът на партията лично е гарантирал. Столичният кмет Бойко Борисов откри новоремонтираната детска градина, чийто ремонт възлиза на близо 1,100 млн.лв. Детската градина е единственото детско заведение в столицата, в което има група за деца болни от диабет. След ремонта ще бъде разкрита още една група от 15 деца с това заболяване.


Бойко Борисов се ангажира Столична община да разгледа въпроса за разкриване и на още такива заведения в другите квартали на столицата.


На въпрос на БГНЕС към Борисов за броя агентите на ДС, които са кандидати от ГЕРБ, той обясни, че само проф. Божидар Димитров е бил агент на ДС, а за останалите четирима членове на партията официално обявени като агенти, каза, че са работили в структури, които са били част от системата на ДС, двама от тях са били офицери от Гранични войски, един е директор на следствието във Варна, а Румен Иванов е регионален директор на МВР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес имате нужда от помощ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към