01/02
11.12.2018 11:12

България Ер с новата коледна промо кампания на самолетни билети

Видян 1333 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В навечерието на коледните и новогодишни празници националният превозвач „БългарияЕр“ стартира нова промоционална кампания, с която да даде възможност на всеки да прекара една по-различна и вълнуваща Коледа в чужбина или да планира пътешествие до 31 март 2019 с близки и приятели. Мотото на кампанията е „Коледата е различна навсякъде“, а отстъпките на еднопосочните самолетни билети стигат до 31%.


От 7-ми до 23-ти декември включително промоции ще има по всички директни международни полети на авиокомпанията. Самолетните билети за и от Милано са на цени от 58 евро, а да стигнете от София до Франкфурт за Коледа с „България Ер“ ще струва 65 евро. В рамките на промоционалната кампания полетите до Берлин са на цени от 69 евро. А ако искате да видите как се празнува Коледа в Мадрид – билетите от София до испанската столица започват също от 69 евро.


Особено зрелищна е и Москва през зимата. С промоционалната кампания двупосочните самолетни билети до руската столица са на цена от 209 евро, като в цената е включен и 1 бр. чекиран багаж до 23 кг. и безплатен превоз на ски/сноуборд екипировка. С голям чекиран багаж са и билетите до красивия кипърски град Ларнака, където безспорно Коледата може да бъде много красива. Полетите от София до Ларнака са на цени от 63 евро.


И като говорим за незабравима Коледа, няма как да оставим настрани Виена, където улиците вече са обсипани с коледни базари и по тях се носи аромат на греяно вино с канела и мед и коледни сладкиши. Самолетните билети от София до Виена струват 79 евро.


Една от най-интересните страни, в които може да посрещнете коледния ден, е Израел. Промоционалните цени на еднопосочните полети на „България Ер“ започват от 85 евро, а двупосочните от 150 евро.


Освен за изживяване на незабравима Коледа, промоционалните билети могат да бъдат и чудесен подарък за най-близките хора. При резервация или закупуване на билет от кампанията той може да бъде използван за пътуване до 31 март 2019 година.


В цената на всички самолетни билети се включва и безплатен ръчен багаж до 10 кг и личен багаж: дамска чанта или лаптоп. Комфортът на борда на самолета се допълва и от безплатен чек ин и кетъринг, който включва топъл сандвич, десерт и богато разнообразие от топли и студени напитки по време на полета.


За повече информация или резервация на билети може да се обърнете към Центъра за обслужване на клиенти на +359 2 402 04 00 или на callFB@air.bg, както и към офисите ни и турагентите в страната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Велико Пенев 30.06.2019 14:08

    Страхотни цени. Коледа във Франкфурт ми звучи добре :)

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион