Свързани новини

17.12.2013 15:55

Борисов: Двама от БСП и ДПС преминават към ГЕРБ

Видян 1158 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо хвърли политическа бомба при посещението си в Пловдив като обяви, че в близките дни очаква двама от БСП и ДПС да праминат към ГЕРБ. Той дойде под тепетата без патерици и със специална наколенка, за да открие детска градина "Котарака в чизми". Преди да пристигне при малчуганите, градината беше обградена от полицаи, а хора на НСО проверяваха всички влизащи. Лидерът на ГЕРБ закъсня повече от 30 минути. Той вече не куцука с патерици, а оперираният му крак е шиниран с неголяма гъвкава протеза.


Борисов не изненада с нищо ново в импровизираното си слово с критики към властта. Той призова вътрешния министър Цветлин Йовчев да спре с незаконните подслушвания на лидери от опозицията. "Самият аз съм подслушван. Ще му се търси сметка на Йовчев за това", беше категоричен Борисов.


"Защо прокуратурата не се самосезира срещу Лютви Местани и Сергей Станишев", попита Бойко. Той заяви, че на няколко пъти е хващал Местан да говори за неща, които са секретни и са обект на службите. Той се възмути от това какво прави премиера Пламен Орешарски в Баку. Борисов прогнозира икономически крах през 2014 г..


По повод напускането на двамата депутати от партията му той изненадващо, но убедено заяви, че очаква двама от БСП и ДПС да преминат към ГЕРБ.  "Има вълна от недоволство в БСП срещу ДПС за това, че повечето областни управители и хора на възлови служби са заети от хора, от партията на Местан", мотивира прогнозата си Борисов без да спомене конкретни имена и постове на евентуалните дезертьори от управляващите към опозицията.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей