Свързани новини

24.06.2016 11:26

Борисов: ЕС трябва да покаже, че може и без Великобритания

Видян 1500 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Уважавам решението на техния народ, макар че от днес нататък ще е тежко разделен. Европейският съюз трябва да покаже, че може и без Великобритания. Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов, във връзка с излизането на Великобритания от ЕС, предаде Фокус.


 „Аз считам, че е правилно, щом така са избрали - трябва да се оставят сами да решават съдбата си. Ние да започваме да мислим за Европа без тях. Всякакви преговори за особени статути, за подобни неща не трябва да се водят, защото това ще разбие Съюза”, посочи Борисов. На въпрос дали има вероятност да се получи ефектът на доминото и референдумът във Великобритания да предизвика допитвания и в други европейски страни, Борисов отговори: „Ще останем България, Румъния и Гърция като се получи ефектът на доминото”. Според премиера с излизането на Великобритания ЕС става по-слаб, а това ще се отрази и на страната ни.


 „Виждате пазарите как реагираха, аз предупредих за това. Лирата как падна, така че последствията са за всички”, коментира Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Днес не е изключено да си изпуснете нервите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес не е изключено да си изпуснете нервите и така да