Свързани новини

24.12.2008 09:38

Борисов: Ние сме избрани със Станишев и трябва да работим заедно

Видян 2157 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще стане един град от София до Пловдив един ден, Пазарджик е вече като предградие, каза кметът на София и лидер на ГЕРБ пред бТВ в отговор на тезата, че Цариградско шосе почва от центъра на столицата и завършва в кв „Тракия“ на Пловдив, съобщи БГНЕС.


Много им се иска на много хора да се налива в съзнанието на хората, че ще отидем на коалиция с БСП и затова такива са днешните коментари по повод откриването на Южната дъга на Околовръстния път от премиера Станишев и мен, отбеляза Борисов. В един такъв и хубав и светъл ден нормалното поведение на хората предизвиква скандал, уточни кметът. Предстои ни със Станишев през януари ще правим първа копка на завод за боклука, както и да откриваме други проекти важни за София, уточни Бойко Борисов. За Северната тангента трябва да кандидатстваме за европейски пари, за да стане като Южната дъга, допълни той. Трябва да не работим нищо и да не се срещаме с премиера и да живеем в задръствания, коментира Борисов търсенето на скандали в отношенията му със Станишев. Вижте какво направи Обама и взе в правителството си министри от управлението на Буш, взе за държавен секретар конкурента си, даде пример за подражание лидерът на ГЕРБ. Не може човек да стои като кютюк половин час и да го чакат да се усмихне – така ли трябва да бъде, подчерта Борисов. Нормално е - ние със Станишев водим двете големи партии в страната, имаме дискусии в различията, но ето правителството даде 75 милиона лева, ние дадохме проекта. Вчера премиерът се държа много коректно, пожелахме си късмет за празниците и си разотидохме. Много съжалявам, че се пише, че сме си шушукали на ушенце. С премиера си говорихме, че трябва да сме скъпи на брашното и евтини на триците. Най-мащабните проекти одобрени в Европа са за София. Станишев каза давайте проектите, за да инвестираме до средата на годината, защото догодина по това време ще ни налегне кризата. А пак ще има Коледа и хората искат да живеят. Вчерашната среща беше много хубава. Може би на следващата среща трябва да сме качулки или с чадъри и да не си говорим, за да има пак скандал, но друг, коментира кметът. Ние сме избрани за премиер и за кмет и трябва да работим заедно всеки ден. Така трябваше да стане и с Топлофикация, а Станишев даде на Петър Димитров да се занимава с това и се видя какво стана, взеха ни я, а сега вдигнаха много драстично цените, даде пример кметът на София. Добре, че го махнаха от Изпълнителното бюро на БСП, допълни той за министъра на икономиката и енергетиката
Много хора минават при нас в ГЕРБ на обучение и в САШ и в Европа, отбеляза лдерът на партията. Бойко Борисов беше категоричен, че ще направят всичко възможно да се явят и да управляват самостоятелно. Ще трябва да се занимаваме за съжаление и с хората, които са забогатели незаконно. Ще трябва да има и специализирани съдилище, ако трябва и да получим помощ от външни институции. Но трябва да сме наясно кои са олигарси и кои са забогатели законни. В заключение Борисов отбеляза, че най-важното за София през 2008 е първата копка за метрото, Южната дъга на околовръстното. Той уточни, че, „ако не бях показал характер и не бях съборил незаконните постройки по Околовръстното, нямаше да сме направили това. За 2009 г. Борисов пожела на себе си на всички здраве, здраве, защото занимавайки се с проблемите на Медицинския холдинг разбрал колко е страшно да си болен.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 30 септември 21:00ч.

Дете 44 2015 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 2 ч 17 мин

Режисьор: Даниел Еспиноса
В ролите: Том Харди Лео Демидов Гари Олдман General Mikhail Nesterov

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

близнаци