Свързани новини

02.10.2008 12:17

Борисов: "Правителството ни е слабо, но с добър ПР"

Видян 1980 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Толкова слабо правителство, толкова добър пи ар никога не е имало. Това каза днес кметът на столицата Бойко Борисов при официалното представяне на проект по ОП „Административен капацитет“ на стойност 270 хил.лв., включващ София Сливен и Плевен, предаде БГНЕС.


Правителството ни прави спънки и искат да излезе, че ние се оплакваме, каза още кметът. Газта се е увеличила с 50 %, а Станишев прави клип от това, колко сме горди, с който рекламира БСП и похарчи сума ти пари за честванията на Независимостта, докато ние сме загубили половин милиард лева, защото са крили до сега договора за газта, каза още кмета. Искат умишлено да ни фалират и оставят без пари, като купим „Топлофикация“ за да не оставим гражданите на София без парно. Кметът на Плевен Найден Зеленогорски се похвали , че според изследване на ГАЛЪП, 41 % от българите изпитват доверие към местната власт. Най-близо сме до хората, ежедневно комуникираме с тях, но управляващите се страхуват, че определени фигури от местната власт са заплаха за тях, именно поради доверието, което хората изпитват. Тримата кмета на София, Сливен и Плевен - Борисов,Лечков и Зеленогорски изразиха радостта си от това, че чрез този проект ще може да се подобри взаимодействието на местната власт с гражданското общество, за създаване на добро, почтено и прозрачно управление в полза на гражданите.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Американският президент Джо Байдън ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей