16.12.2008 11:54

Борисов: "Предсрочните избори са спасение!"

Видян 2126 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Единственият изход за България са предсрочни парламентарни избори. Ако това се случи, тогава можем да говорим за просперитет“. Това заяви днес столичният кмет Бойко Борисов, след срещата си с председателя на българския консултативен съвет Доминик дьо Вилпен, предаде БГНЕС.


Според Борисов всички са били подведени, че Консултативният съвет служи на премиера Сергей Станишев, но по време на срещата кметът е получил уверение в тяхната независимост. „Споделихме проблемите и вижданията си, има несъответствие между обществените нагласи и тези в парламента“, поясни още Борисов. Той допълни, че на срещата са били обсъдени още и корупционните практики и коментира, че не е логично само за година пътния фонд да смени 5-тима директора. Борисов заяви, че пиарите на министър- председателя Сергей Станишев са превърнали Консултативния съвет в негови съветници и че „Станишев превръща всичко в имидж -мейкърство“. От своя страна председателят на Консултативния съвет Доминик дьо Вилпен заяви, че в трудната ситуация , в която България се намира в Европейската комисия е важно, да се срещне с всички политически партии, защото „съветът, който трябва да бъде даден на България не е за една или друга политическа партия, той е съвет за страната в интерес на хората“. Кметът Борисов заключи, че без предсрочни избори няма тема за разговор и че ако Съвета действително покаже независимост, той ще продължи да работи в него.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Американският президент Джо Байдън ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби