Свързани новини

16.12.2013 11:10

Борисов предупреди за еврошамари през февруари

Видян 917 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Обещавам ви, защото усещам пулса на следващите избори - много ще ги бием. Ще гледат вечерта и няма да разбират какво е станало. Сигурно пак управляващите ще направят опит да се изкарат победители", заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, пред над 100 младежи от цялата страна, по време на традиционния зимен университет на МГЕРБ, който се проведе в Сандански. Борисов предупреди, че ако през май 2014 г. няма предсрочни парламентарни избори, катастрофата в България е неизбежна и няма нищо оптимистично. „Оптимизъм може да има само ако управляващите паднат от власт още в началото на 2014 г.“, прогнозира той.


По думите на Борисов, с действията си е много вероятно  "да бутнат валутния борд и хората да изгубят отново спестяванията си", както през 1997 г. "Целта им е само да откраднат парите", заяви той. За пореден път лидерът на ГЕРБ подчерта, че в момента България се управлява от Доган. Не може един псевдофинансист да спре пенсионната реформа, която правителството на ГЕРБ започна, без да посочат какво ще бъде променено, за да бъде решен проблемът с дефицита в пенсионната система, каза Борисов.


По думите му, дълговете, които трупа това правителство, ще доведат страната до криза в началото на 2015 г. Местан и Доган ще изхвърлят Орешарски, и тогава ще кажат, че БСП и ДПС нямат нищо общо с катастрофата, смята лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че БСП обещаха 250 хил. работни места, а не са създали нито едно. „На шестия месец им спряха еврофондовете. Но аз не се радвам, защото те са спрени и за нас, и за тях. Ако през май 2014 г. няма предсрочни парламентарни избори, катастрофата в България е неизбежна и няма нищо оптимистично“, подчерта Борисов.



Етикети
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни