Свързани новини

26.09.2018 09:33

Борисов: Руският газ означава проблеми

Видян 1730 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов заяви, че европейските държави, които купуват руски газ ще имат проблеми. Повод за думите му стана речта на американския президент Доналд Тръмп, който порица Германия за все по-силната й енергийна зависимост от Русия.


„Тези, които не купуват газ от САЩ или енергоносители, тези, които си позволяват да намаляват цените, с което да пречат на американските компании ще бъдат тежко санкционирани”, отбеляза Борисов след речтта на Тръмп.


„Твърде съм малък да коментирам изявленията на президента на САЩ”, отбеляза същевременно премиерът пред журналистката Илияна Беновска.


Борисов обаче не пропусна възможността да се изяви, като специалист в международните отношения и коментира, че в момента глобалната война се  води за петрол и газ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.