24.06.2024 14:12

Чистка в Столичния инспекторат

Видян 3795 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След оказан натиск е напуснал на Иво Пенев - дългогодишен началник на сектор "Контрол на рекламната дейност" с над 18 години опит в контрола на рекламната дейност и вандалските прояви на надраскани сгради с графити и нецензурни надписи.
Натиск е осъществен и върху Началника на сектор "Контрол на замърсяване от строителството"- Николай Кючуков - отново дългогодишен служител  и безспорен експерт като ръководител на стратегически строителни обекти от национално значение, принуден да си вземе дългосрочен отпуск от старо заявление от 2017г....


Натиск продължава и върху Янислав Чулев -  дългогодишен служител с професионален опит като началник на отдел "Контрол на търговската и рекламната дейност", увещаван да подпише споразумение и да освободи поста.
Бруталният натиск продължава и към началника на сектор "Контрол на районните инспекторати", така наречения "вътрешен контрол" - Любка Любенова - също дългогодишен служител на Столичния инспекторат.
Въпреки липсата на обучени кадри и голямото текучество, директорът Николай Неделков намира дългогодишните служители с професионален опит за излишни за своите намерения. Самият фаворит на Б.Бонев е домакин, преди да влезе в "експертния екип от първия ден" на кмета Терзиев.


Уволнени са дисциплинарно инспектори от инспектората е район "Младост" по неясни и недоказани обстоятелства Ирена Додева и Десислава Захариева - също доказан професионалист и дългогодишен служител.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Нико Тупарев

Постоянен арест за Нико Тупарев поиска прокуратурата

Прокуратурата поиска постоянен арест за ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате желание да подобрите външния си вид


Днес ще имате желание да подобрите външния си вид или