03.06.2024 14:39

Делян Пеевски, председател на ДПС и водач на листата на ДПС в Благоевград посети Рибново

Видян 1338 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Среща с хората в най-красивото и самобитно село Рибново проведе председателят на ДПС и водач на листата на ДПС за район Благоевград  Делян Пеевски.

 Председателят на ДПС бе посрещнат от рибновчани с хляб и мед и получи характерни за района ръчно изработени тъкани и портрет на Васил Левски, апостолът на свободата. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

 В сърдечен разговор с хората Делян Пеевски заяви, че винаги могат да разчитат на неговата подкрепа и на ДПС, за да може населените места да бъдат привлекателни за младите хора, за да остават да живеят там и да не напускат страната.

 На предизборните срещи в област Благоевград присъстваха зам.-председателят на ДПС и втори в листата на ДПС в Благоевград Йордан Цонев, членът на ЦОБ и кмет на община Белица Радослав Ревански, народният представител Елхан Кълков, кметът на Рибново – Мустафа Иса, общинските кметове на Гърмен - Феим Иса, Сатовча - Арбен Мименов и Якоруда - Мехмед Вакльов, областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, кандидатите за народни представители от листата на ДПС в Благоевград Ибраим Зайденов, Фатима Йълдъс, Ахмед  Вранчев, Ерик Фейзиев, Шабан Хаджиоли, Мустафа Сирачки, Милена Бунцева, Къдри Инузов, Атидже Манзурска, Иман Вакльова, Мелиха Акбулут, Росица Медарова, Айше Мазгалджиева, Асим Чауш, Стойчо Ризов, Яхя Сантур, Суат Кунгьова, Кадрие Джамбазска, Симеон Ангелов и водача на листата на ДПС в Кюстендил Николай Златарски.



Купуването и продаването на гласове е престъпление
 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.