Свързани новини

09.08.2009 12:23

Девет жертви от катастрофата на хеликоптер и самолет над Хъдзън

Видян 1569 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предполага се, че девет души, сред които петима италианци, са загинали след като малък самолет и хеликоптер се сблъскаха над река Хъдзън в Ню Йорк, съобщи кметът на града Майкъл Блумбърг, цитиран от БГНЕС.


Блумбърг добави, че няма оцелели при инцидента. Хеликоптерът превозвал петима италиански туристи и пилота, самолетът - двама пътници, сред които дете - и пилота.
По-рано бреговата охрана на САЩ информира за един спасен човек от противопожарната служба на Ню Йорк. Полицейски говорител уточни, че инцидентът е станал в района на Западна 14-та улица. Спасителни екипи и полицейски части бяха на мястото на катастрофата в издирване на оцелели. Времето в момента на сблъсъка, станал вчера около 19:00 ч. българско време, е било ясно и меко. Малкият самолет излетял от летище Тетърбъро в Ню Джърси. Хеликоптерът бил собственост на "Liberty Helicopter" – най-голямата компания за туристически обиколки и чартърен хеликоптърен оператор в американския Североизток. Очевидец разказал пред местна ТВ станция, че е видял крило на самолета да се отделя от него миг преди сблъсъка. Хеликоптерът паднал право във водата, а според други разкази на очевидци, при инцидента се чул силен гръм.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец

Бъдете готови да приемете

Проблемите ви ще са малко имагинерни на фона на