Свързани новини

11.03.2010 10:56

Диана Горсова: Красимир не е ощетил Мануела

Видян 2544 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Красимир Горсов не е ощетил интересите на дъщеря си Мануела. Това твърди майката на пострадалата Диана, цитирана от БГНЕС.


На днешното заседание на Софийски градски съд бяха прочетени показанията на госпожа Горсова, дадени пред Районен съд – Велико Търново. Тя беше разпитана на 12 февруари чрез съдебна делегация.


Свидетелката заявява, че двете дарителски сметки за лечението на пострадалата при катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, са открити по инициатива на нея и мъжа й. Освен това и двамата са имали право да теглят суми от тях. Преди лечението в Израел всекидневните разходи в София за лечението на Мануела са били 80-100 лева. Всекидневните разходи в Израел само за лечението са били в размер на 1000 долара, заявява Диана Горсова. По думите й, докато е траело лечението в чужбина, Красимир е пътувал два пъти месечно до Израел, като всеки път е носил пари. Той е плащал всички необходими разходи за лечението, като Диана заявява, че не са събирани разходни документи за тях. Тя твърди, че не е мислила, че ще се стигне до съд.


В момента лечението на Мануела продължава в домашни условия във Велико Търново. По 20 лева всеки ден се плаща за масажист и рехабилитатор, заявява още Диана Горсова. По думите й двамата с Горсов живеят заедно и са в добри отношения. Тя е категорична, че съпругът й не е ощетил Мануела, защото е неин баща.


За следващото съдебно заседание бяха призовани за разпит двама свидетели – Ана Харизанова и Петър Христов. Съдът мотивира това свое решение с обстоятелството, че трябва да бъдат потвърдени събраните до този момент доказателства. След разпита на тези свидетели Красимир Горсов ще даде обяснения по делото.


То ще продължи на 19 април от 12 часа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на