Свързани новини

02.08.2013 14:30

Диков напуска Канал 3, взели му Петя

Видян 1494 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Искам да стане ясно защо реших да напусна Канал 3, след като изкарах там 15 години, а от 13 години съм програмен директор", започна пресконференцията си Сашо Диков.


"Уволниха репортерката Петя Петрова зад гърба ми, без да ме информират", обясни Диков. Тя била лоялна към Бойко Борисов и затова се смятало, че едностранчиво представя ГЕРБ. Сашо Диков посочи и друга причина: "Натиск към мен от Министерството на земеделието, от служител с име Еньо, се обажда да пита защо отразяваме протестите. Те бяха срещу управлението на ДПС там".


"За трети път ме отказват от една дейност, за която съм дал живота си", разказа журналистът.

За сагата с Канал 3 Диков обясни: "През всичките години таза медия се превърна във феномен, но не само в България, а и в чужбина. През това време никога не ми е налагано от шефовете да обслужвам нечии интереси", изтъкна той. Така било, докато собственикът на медията не я продал.

"Парите в Канал 3 винаги са идвали чисто, не е имало нищо под масата", кълне се Диков. "По-добре да работим с врачки и мацки, отколкото със скрити зависимости".

Новите собственици искали Диков да остане програмен директор. Те му заявили, че без него не виждат развитие в медията. "Аз обаче им обясних, че не искам да обслужвам нечии интереси и да се страхувам какво ще говоря", твърди Диков.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни