Свързани новини

13.05.2009 18:47

Дончева няма да участва в изборите

Видян 1819 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът от Коалиция за България /КБ/ Татяна Дончева няма да участва в изборите за ново Народно събрание /НС/, предаде БГНЕС.


Няма да участвам в избирателна кампания, която е за масовия избирател, заяви Татяна Дончева, след като стана ясно, че тя остава извън списъка на БСП за кандидат-евродепутати. Не знам какви са критериите, по които се определя подборът на кадрите, заяви Дончева на въпрос на БГНЕС какви са били основанията за нейното изключване от кампанията за европейските избори. Тя каза, че в ПГ на БСП от много време са се чували силни гласове срещу предложенията за изменение на избирателния закон, но тези гласове са били пренебрегнати. "Аз съм адвокат, но няма да спра да се занимавам с политика. Колелото на историята се върти и след избори следва друго. Оттеглям се от участие в националните избори, каза Дончева. Днес разширеното ръководство на социалистите обсъжда листите на партията за евродепутати.


По време на заседанието лидерът на партията Сергей Станишев "поздрави съпартийците си с успеха", който България постигна вчера с решението по размразяването на парите по ИСПА. "Това е изключително важно и като политически знак, окуражително е, вижда се, че сме на прав път и със силна политическа воля", каза още Станишев по повод решението на Брюксел да размрази 115 млн. евро. Начело на листата на БСП за ЕП е вицепремиерът и външен министър Ивайло Калфин. На втора позиция е досегашният евродепутат Илияна Йотова. Третото място е отредено за Кристиян Вигенин. На четвърта и пета позиция са Евгени Кирилов и Маруся Любчева, а на шеста Румян Русинов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на