01/02

Свързани новини

31.01.2022 15:25

Fibank вече предлага незабавни плащания на своите клиенти

Видян 1197 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага на своите клиенти иновативната услуга за незабавни плащания в левове по Програма Blink на Национална картова и платежна схема (НКПС), част от БОРИКА АД*.


 


С нея клиентите на банката ще могат да извършват преводи в левове от сметка в сметка на суми до 30 000 лв. в рамките на 10 секунди, а услугата към момента е достъпна чрез дигиталното банкиране My Fibank.


 


По този начин Първа инвестиционна банка е сред първите банки в България, които предлагат изцяло онлайн незабавни плащания за своите клиенти.



Новата услуга скоро ще бъде достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината онлайн, както и в офис на Fibank. Клиентите ще имат възможност да правят незабавни плащания на цената на междубанковите преводи през БИСЕРА, а след потвърждение от банката на получателя времето за получаване на превода ще бъде само 10 секунди. Предимствата на незабавните плащания в левове за клиентите и търговците са многобройни. Чрез тях плащането на комунални сметки, наем, изпращането на пари до роднина или приятел са бързи, лесни и удобни.


 



Новата услуга оптимизира времето за обработка на междубанкови преводи в левове. Услугата е и част от подготовката на България за влизането в еврозоната.


 



* Незабавните плащания в левове по Програма Blink на Националната картова и платежна схема, част от БОРИКА АД, ще бъдат възможни единствено между доставчиците на платежни услуги, които са се включили и участват в програмата. Списък на включените ДПУ към момента можете да откриете ТУК.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Eлена 01.02.2022 19:39

    Най-новите и най-добрите услуги винаги са при Fibank!

  • 001 Тодор 31.01.2022 17:23

    Като обслужване и нови технологии - Първа инвестиционна банка нямат равни в България!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак