04.09.2013 14:09

Франция заплашена от Башар Асад

Видян 1331 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сирийският президент Башар Асад предупреди за риска от избухването на „регионална война” в случай на западна военна намеса в страната, пише вестник 20 минют.


„Близкият изток е буре с барут, към което днес приближава огън. Всички ще изгубят контрол върху ситуацията, когато барутът избухне. Хаосът и екстремизмът ще се разпространят. Рискът от регионална война е реален”, заяви президентът. „Френският народ не е наш враг. Когато обаче политиката на Франция стане враждебна за народа на Сирия, тогава държавата ще е и негов враг”, подчерта Асад. В същото време френският премиер Жан-Марк Еро заяви „Френските власти могат да се съгласят да вземат участие във военна акция срещу Сирия само като част от коалиция. Страната ни няма намерение да действа самостоятелно”. Според него окончателното решение на Париж за това дали да бъде проведена операция срещу сирийския режим „може да бъде взето само от президента Франсоа Оланд, и то след формиране на коалиция”.  



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ярослава Магучих

Падна легендарният световен рекорд на Стефка Костадинова

Последният български световен рекорд в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни