Свързани новини

08.04.2021 16:23

ГЕРБ избира ново ръководство през май

Видян 1316 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ ще организира национално събрание за избор на ново ръководство, съобщи bTV, а информацията е потвърдена и от партийния пресцентър.


Събитието е насрочено за 11 май, ще е онлайн и до момента е известно, че на него няма да се обсъжда смяната на Бойко Борисов като председател.


Ще бъдат избрани зам.-председатели (сега това са Йорданка Фандъкова и Димитър Николов) на партията и нови членове на изпълнителната и контролната комисия. На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ГЕРБ. От пресцентъра на партията отбелязват, че подобни събития се провеждат най-малко веднъж на 4 години, а последното е от 2017 г.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.04.2021 17:30

    Каквото и ръководство да избере ГЕРБ, заминават в небитието, като НДСВ, сдс, и БСП, която скоро ще ги последва ! За ИТН, политическите анализатори твърдят, че "ще танцуват само едно лято" ??? Трябва сериозни промени в избирателния закон и напълно нов подход за съставяне на избирателните листи с възможно най- малка намеса на политическите партии и много ефективен контрол от създадена гражданска структура за наблюдение на изборния процес и напълно изключване на т.н. "купен вот" ...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще изпитвате желание да помагате на другите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще изпитвате желание да помагате на другите, но