24.02.2009 15:37

ГЕРБ: Радваме се, че МИЕ чу потребителите

Видян 1777 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След изложената твърда позиция на ПП ГЕРБ и призивът ни за преразглеждане на сметките за парно от месец януари, ние от ПП ГЕРБ със задоволство научихме, за решението на Министерството на Икономиката и Енергетиката - увеличението на парното за софиянци от първи януари да отпадне, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.


Благодарим на медиите и на потребителските организации, които ни подкрепиха. Радваме се, че Министерството на икономиката и енергетиката в лицето на министър Петър Димитров осъзнаха верността на нашите експертни оценки и чуха мнението на потребителите. Радваме се, че този път успяхме навреме да защитим правата на софийските граждани. ПП ГЕРБ винаги е отстоявала своята позиция, че грижата за обикновения човек е най-големият приоритет пред всяко правителство. Ние няма да се откажем да посочваме всяко действие, което ги ощетява и да изискваме то да бъде преразгледано, за да е в интерес на всеки български гражданин. В тази връзка искаме да напомним, че останаха още въпроси, на които очакваме отговорите, а това са: Все още не е предоставена точната информация за ценообразуването на природния газ, който е основа, образуваща цената на топлинна енергия от Топлофикациите в страната. Как се планира бъдещето на Топлофикация – София и инвестиционните намерения за дружеството под шапката на Българския Енергиен Холдинг. Как ще бъдат компенсирани и останалите клиенти на топлофикациите в цялата страна. Защото нека не забравяме, че България не е само София, се казва още в съобщението на партията. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби