15.10.2008 17:57

Хубава компания в сделката на Драшков

Видян 3295 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разследваният от прокуратурата брат на Иван Драшков – Петър, е намерил интересни партньори за незаконната си мегасделка в жк Стрелбище. Оказва се, че купувачи са братя Димитрови – братовчеди на шефа на Националната служба за охрана Димитър Димитров. Те не отричат роднинството, но твърдят, че той нямал общо с тази работа пред разкрилия връзката в. Банкеръ.


Чудно би било, когато дават милиони за имот, бизнесмени от техния калибър да не помолят за проверка барт’чеда, но се оказва, че не били го занимавали. Невероятно, но факт.


Емил Димитров, първи братовчед на шефа на НСО и клиент на фамилията Драшкови,  е бос на най-престижното ловно стопанство в България, което според някои медии може да е на ръба на закона.


Много са интересни хората, които са в дружинката, която му гостува край Етрополе: президентът, шефът на НСО, Христо Стоичков, Тодор Батков, ЛУКойлния Вальо Златев.


Най-интригуващото име в групата, във връзка с имота в Стрелбище, е Христо Стоичков. Най-великият български футболист през последните години усилено се занимава с дейности по придобиване и продажба на недвижимости.


 Както е известно името му дори вече бе замесено в скандал с друга апетитна собственост в София, придобита на ниска цена от него и други видни личности в мандата на Бойко Борисов. Спорът стана публичен, благодарение на устатия общински съветник от НДСВ Владимир Каролев.


Не са тайна близките отношения на софийския кмет със Стоичков, както и неразделното приятелство на Камата с кмета на София.


Добре, че Бойко се отрече от подписа си ден преди да избухнат скандалите около имотните далавери на фамилията Драшкови. Вероятно, като отличен полицейски професионалист, Борисов е имал изпреварваща информация, че сделката в Стрелбище ще вдигне голям шум.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион