Свързани новини

19.06.2009 13:36

Янев: Доган е №1 сред нарушителите!

Видян 1727 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До края на седмицата адвокатите на РЗС ще внесат в Касационна прокуратура имената на десетте лица с най-големи злоупотреби в България. Това заяви във Варна лидерът на РЗС Яне Янев, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.


На първо място Янев посочи лидерът на ДПС Ахмед Доган с неговите Дръндарски сараи, а на 10- място Телевизия СКАТ с нейните безчетни имоти. "Юристите са изготвили доклад за имоти, купени чрез кражби и източване на еврофондовете, извършени с помощта на политици и висши държавни чиновници. В него фигурират 10 имена. На първо място е Доган, а на десето собственика на ТВ Скат Валери Симеонов", подчерта лидерът на РЗС. Имената на останалите ще бъдат оповестени до края на седмицата. Имотът на Доган трябва да се отнеме и да се даде на организацията "SOS детски селища", каза още Янев и добави: Лидерът на ДПС не събра смелост да се яви за изборите в родния си край, а пристигна в Благоевград, където за пръв път призна, че защитава радикални ислямски тенденции и навлизането им в страната. Янев призова Доган да не бяга, а да се яви на открит дебат с него.
БГНЕС припомня, че в родното село на Доган Дръндар, Варненско бе построен дворец за децата. Той изникна върху 14 дка в малкото село. В него има златни петлета по куполите на сградата. Като инвеститор на замъка се афишира самият Ахмед Доган. Преди време кметицата Зюмбюл Али дори обясни, че Доган поискал да купи общинска земя, бил организиран търг и той го спечелил, а зданието изникнало много бързо.
Партията на Яне Янев е предала на ДАНС 3 случая за политици и групировки от Варна свързани с данъчни измами.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби