31.07.2024 16:13

ИТН разпрати официални покани към БСП, Възраждане, ППДБ и ГЕРБ за третия мандат

Видян 203 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партия "Има такъв народ" изпрати официалните си покани към „големите“ парламентарните групи в 50-ото Народно събрание за срещи за реализиране на третия мандат.

След като във вторник бе проведен първият кръг от преговори с т.нар. нечленуващи в групи народни представители, с двете групи от несъществуващата вече "Величие" - депутатите около Николай Марков и депутатите около Ивелин Михайлов, идва ред на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, „Възраждане“ и БСП. Групата на ДПС с председател Делян Пеевски вече отказаха да отидат на такива.

В четвъртък, 1 август, ще се проведе срещата с ПГ на БСП, за петък – 2 август, са планирани разговорите с "Възраждане" и с ПП-ДБ, а в събота с най-голямата формация в парламента ГЕРБ-СДС.

    "Страната е изпаднала в дълбока политическа, икономическа и социална криза. Не на последно място е нарушено и доверието между гражданите и техните народни представители. Едва ли има отговорен депутат в 50-то Народно събрание, който да не осъзнава, че на страната е нужно стабилно управление, което да започне да решава най-неотложните проблеми. Това не може да стане без широка парламентарна подкрепа и ясна управленска програма", гласи поканата на ИТН.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 04 август 00:00ч.

Дивергенти 2014 г. ‧ Екшън/Сай-фай

В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Four Майлс Телър Питър

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева

Не позволявайте да играете ролята на боксова круша

Не позволявайте да играете ролята на боксова круша (в