16.10.2024 15:08

Ив. Михайлов: Бях шофьор на компаньонки, но никога не се омърсих

Видян 569 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на "Величие" Ивелин Михайлов направи анализ на сутрешното си участие по bTV и окончателно потвърди информацията, че в миналото е работил като шофьор на компаньонки.

Във видео, публикувано на официалния му профил във Фейсбук, Михайлов разказва, че в предизборния дебат е трябвало да вземат участие парламентарно представените формации - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС, "Възраждане", БСП, ИТН и "Величие". В последния момент той получил обаждане, че с него ще участват лидерът на МЕЧ Радостин Василев и Никола Янков - водач на листа на "Синя България". По думите на Ивелин Михайлов това принизява "Величие" като партия под чертата за влизане в Народното събрание.

    "Още на предходните избори се опитаха от bTV да ми кажат какви компромати имало срещу мен - тогава казах, че съм свободен мъж и мога да бъда с 365 жени в 365 дни и не виждам защо да обсъждаме личния ми живот. (...) Когато отивам на дебат, не смятам, че трябва да правим цирк. Не сме някакви миски, които да дефилират и да ги избират по някакво забавление. От 35 години забавление стигнахме до това положение", каза лидерът на "Величие".

По думите му е важно дебатите да се фокусират върху идеи и политики, а не върху опити за компромати.

    "На самия дебат имаме кратко време да си изкажем тезите. Аз казвам нещо и изведнъж от опонента (б.а. Радостин Василев) идва въпрос дали съм бил шофьор на компаньонки. През 1998 г. за една седмица една от работите ми е била да превозвам компаньонки. Отказах се, не съм взел пари, не е моето нещо. Аз съм човек, който е израснал на улицата и нямам страх от тези, които са узурпирали властта. Ако си мислите, че човек, израснал в саксия, може да се справи с тази мафия - грешите! Израснал съм на улицата, но никога не съм се омърсил и не съм направил нещо недостойно", заяви Ивелин Михайлов.

Той определи въпроса на Василев като безсмислен и добави, че би било безполезно да се обяснява по подобна тема в ефир, когато трябва да се говори за конкретни политики. 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 20 октомври 21:00ч.

Маската 1994 г. ‧ Комедия/Екшън ‧ 1 ч 41 мин

Режисьор: Чък Ръсел
В ролите: Джим Кери Стенли Ипкис Камерън Диас Тина Карлайл Питър Грийн Дориън Тайръл

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец

До обяд нещата ще се развиват доста скоростно

До обяд нещата ще се развиват доста скоростно, ще