В редакцията се получи писмо от „Красно село”, мейл, зад който стоят отстранената от Върховния съд Станиславова и нейният наследник като временно изпълняващ през последните два месеца, в което се твърди, че решението на СОС е противоправно.

Свързани новини

27.04.2023 15:10

Избраха временен кмет на Кр. село

Видян 1055 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Човекът, който доизбута мандата на отстранената от съда Десислава Иванчева като кмет на Район Младост в миналия мандат, сега ще довърши и срока на отстранената от съда Росина Станиславова (ДБ) като кмет на Район Красно село. Столичният общински съвет гласува с 39 гласа ЗА, 1 против и 6 въздържали се от общо 61 кандидатурата на архитект Румен Русев. Той е патриот по партийна принадлежност в миналото, но е компромисна фигура и след втория, ще има шанса да управлява временно и третия по население столичен район.


До избора му се стигна след 3 неуспешни опита на СОС избор на и.д. кмет. И куп дела. В крайна сметка БСП – София мъдро и в интерес на обществото се отказа от своя кандидат – общинският съветник Николай Николов, който до момента събираше най-много гласове при гласуванията, за да може да се наложи общоприемлива фигура от основните групи и да се разсече Гордиевият възел, заплетен с отстраняването поради злоупотреби на Станиславова (ДБ) на 1 март.


С това на сагата се слага точка, макар на новия кмет да му остават нещо като 6 месеца да управлява. Ще се яви като кабинета служебен.


В редакцията се получи писмо от „Красно село”: мейл, зад който стоят отстранената от Върховния съд Станиславова и нейният наследник като временно изпълняващ през последните два месеца, в което се твърди, че решението на СОС е противоправно.



  Наталия Каменова






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева

Ще се опитвате да правите много неща едновременно

Ще се опитвате да правите много неща едновременно и не,