01/02

Свързани новини

20.08.2020 12:16

Каквото обещах, го направих: Нинова

Видян 1047 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова отчете постигнатото от партията в нейния мандат като председател пред членове на БСП и нейни застъпници в кампанията и за втори мандат в район  "Красно село" в София.


"Каквото обещах - го направих", заяви Корнелия Нинова пред пълната зала.


"Заедно с вас вдигнах партията на крака, спечелихме президентските избори, увеличихме депутатите от 38 на 80, увеличихме евродепутатите, кметовете и общинските съветници. Направих промяна вътре в партията - мандатност за депутати, за председател на партията и пряк избор от всички членове.


Открих дългоочаквана наша телевизия.


Най-трудна ми беше битката със задкулисието в държавата и вътре в партията. То е един от най-големите пороци на прехода, заради които днес хиляди българи протестират по площадите. Заставам пред вас с открито лице, защото четири години водя тази битка и нито за миг не ви предадох, за пост или лична облага“ откровено посочи Корнелия Нинова.


„Но това противоборство не е приключило. Ако преди 4 години бяхме сами, сега сме заедно с хилядите хора, които искат промяна. Сега ние българските социалисти решаваме ще продължим ли по този път. Това решение минава през прекия избор на председател. Гласувайте свободно и смело за когото искате. Но бъдете активни и не се поддавайте на внушения“, призова съпартийците си Нинова.


Лидерът на столетницата разкри: „От структурите ни във Велико Търново, Враца, Стара Загора, Пазарджик и други области идват сигнали, че членове и активисти на ДПС се намесват в процесите вътре в партията. Един от кандидатите ни за председател пък призна в ефир, че се е срещал с техен представител да уговаря подкрепа за кметове, без да е упълномощаван за такава среща от който и да е орган на партията. Искам да съм ясна пред вас - съдбата на БСП ще се решава само и единствено от членовете на БСП. Аз съм гарант за това. Докато съм председател, а съм такъв до избора на нов, няма да позволя друг освен българските социалисти да вземат решенията в партията. Днес тези решения са ключови за бъдещето на България. Вярвам във вашата мъдрост и почтеност. Благодаря ви за всичко, което постигнахме заедно. Продължаваме напред".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 20.08.2020 14:08

    NE na Dobrev.Gergov,Mikov i podobni.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което