Свързани новини

27.01.2009 11:20

Касим Дал: Доган е млад, няма да се отказва от ДПС

Видян 2714 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това, което се случи през октомври /смъртта на Ахмед Емин, б.р/ наистина ни разтърси. Ако говорим за ДПС от учредяването му на 4 януари 1990 г., може да се каже, че сега атаките срещу ДПС са най-много. Но ние винаги излизаме по–консолидирани от изпитания....За съжаление в България е така. Като успешна партия с добро представяне, движението бива атакувано. Най-лошото е това, което се опитва да направи опозицията-да изолира ДПС. Но няма да успеят в тези атака.


Това казва зам.-председателят на ДПС Касим Дал в интервю за утрешния брой на в. „Труд“. Според Дал, движението е съдействало за разкриването на истината около смъртта на Ахмед Емин. „Не го крием, ние бяхме шокирани от тази трагедия...Аз нямам обяснение, за съжаление се случи, казва още Касим Дал. Той изразява възмущението си и от изказването на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на възродителния процес. „Лошото е, че избуя такава омраза.., такава злост не съм очаквал. Да не говорим за изказванията на лидера на най-голямата опозиционна партия /Бойко Борисов б.р./. От една сгрешена дата в медиите да се говори, че ДПС се готви за терористични акции...Това беше върхът. Всеки политик трябва да стои зад думите си....и накрая това за възродителния процес - че одобрява целите, не методите. Говорим за ценностни различия“, каза още Дал. „След всички събития, Доган каза, че няма да се отказва от политиката. Той е млад човек и има още много неща да даде на българската политика. Не виждам защо трябва да се отказва, заявява още зам.-председателят на ДПС пред в. „Труд“. По повод на твърденията, че ДПС е мафиотска структура, Касим Дал казва следното: „Какво значи ДПС мафиотска структура? Хора, които извършват престъпления има във всички партии. Нима това трябва да бъде обвинение срещу цялата партия? Има институции, които трябва да поставят всеки на мястото му“. Според него, ДПС се е доказала като стабилна, конструктивна и предвидима партия, която разширява влиянието си в българското общество.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще чувствате нужда да се вглъбите в себе си и да размишлявате

Днес ще чувствате нужда да се вглъбите в себе си и да