Свързани новини

19.09.2010 18:07

Кибертероризъм: Банкери нападат издателя на 19’ в нета

Видян 11389 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът, премиерът, вицепремиерите, шефовете на БНБ и на Асоциацията на банките тази сутрин получихаследното писмо, свързано с много обсъжданата тези дни тема за кибертероризма и кибертормоза:


“В сайта на 19min.bg получихме поредица от обидни и заплашителни коментари, които най-вероятно са изпратени от собственици на банки.


На  16.09.2010 г. е изпратен следният “анонимен” коментар, пряко адресиран към издателя на в. 19 минути: “Боре...Боре...тъпо, кривогледо, долно педерастче...а кога те шибах друга песен пееше...”.


Той е написан по повод статия, разказваща за фирмите на Петя Славова, която апропо е публикувана вече в други средства за масова информация преди години. Независимо от това, коментарът не е насочен към автора Анелия Бъклова или към друг вестник, а именно към моя и към мен лично. Поради това и заради името на сървъра Yunion-Grup AD се обръщам към Вас. Очевидно е кой е авторът и каква е причината за тази отявлена форма на кибер тероризъм, директно адресирана към мен. Изпратена от нейно име тази информация приемам като лично насочена срещу моето добро име, репутация и достойнство клевета. Така тя се квалифицира и по законите в нашата страна.


Не мога да си обясня с какво съм предизвикал подобни обиди от страна на Юнион Груп.


По този повод ми се иска да подчертая и друг от поредицата коментари по мой адрес. Той пък е под интервю на Цветан Начев в сайта 19min.bg. Коментарът гласи: “Ех...Боре...Боре пак си давал дупе...щом и ти си тръгнал защитник на агенти и педерастчета да ставаш...Цецко начевия си го знаем...Педеруга и комунистическа подлога.” Коментарът е изпратен от системата на Telecom Italia Mobile на 27 август следобед. Тогава г-жа Петя Славова е в Италия, а приблизително по същото време и по тази тема разговаря с обща нейна и моя позната и изговаря горе-долу същите думи по мой адрес, които и прочитаме на сайта.


Длъжен съм да информирам за всичко това, както властите в България, така Асоциацията на банките у нас и, разбира се, Българската народна банка.


Още повече, Инвестбанк според последната информация на Министерството на финансите държи 54 млн. депозити на държавни фирми и заема 4-о място, непропорционално на активите й, които я поставят далеч извън челната десетка на кредитните институции в нашата страна. Също така банката оперира с парите на държавни и общински администрации. Обидното отношение към данъкоплатците едва ли е добра благодарност за доверието на правителството, което по този начин помага на банките”.


Борис Ангелов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен