Свързани новини

12.10.2008 12:27

Курир: Джуканович зависи от албанската мафия

Видян 2666 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Решението да се признае независимостта на Косово се дължи на зависимостта на черногорския премиер Мило Джуканович от албанския престъпен свят и наркопрестъпниците от Косово и Албания. Това пише сръбският вестник "Курир".


"По вяска вероятност с признаването на Косово Мило Джуканович плаща стари сметки на албанците, които на времето категорично подкрепиха независимостта на Черна гора и му помогнаха да реализира своите идеи", казва бившият началник на полицията в Белград адвокатът Марко Ницович. "Сега дойде време да се плаща сметката. Не забравяйте, че Мило Джуканович приемаше Агим Чеку, Хашим Тачи и Ибрахим Ругова / косовски албански лидери, бел.ред./. Това, което става днес, е логично", казва Ницович и припомня, че наркотрафикът минава през границите на Косово и Черна гора. "Хероинът от Косово минава през Черна гора и Санджак и след това пристига в Белград, а от там се изпраща в Европа. Тази граница /между Косово и Черна гора, бел.ред./ много лесно се преминава. Основните пристанища за търговията с наркотици и по-специално на кокаина от Колумбия, са Драч в Албания и Бар в Черна гора. От там минават наркотиците за Европа", казва още Ницович. Според него в черногорската полиция няма много професионалисти за борба срещу наркотрафика.


Според лидера на Движението за промяна в Черна гора Небойша Мадойевич решението на Мило Джуканович да признае независимостта на Косово се подкрепя едва от 15 на сто от гражданите на републиката. Според него Мило Джуканович е взел това "опасно решение поради лични интереси". Мадойевич твърди, че страната се е превърнала в място за пране на пари, контрабанда на гориво, цигари и наркотици и правителството знае много добре това нещо. /БГНЕС




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв