Свързани новини

02.09.2009 11:54

Мартин Димитров: Върбанов прибърза с решението си

Видян 1593 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Венцислав Върбанов прибърза с решението си да напусне парламентарната група на Синята коалиция(СК), заяви Мартин Димитров съпредседател на СК в кулоарите на парламента, предаде БГНЕС.


Според Димитров той е взел това решение следствие на емоция и има време Върбанов да отмени решението си, и да се върне в ПГ на СК. Според него дори решението на неговата партия подлежи на промяна. Първоначално депутатското място е спечелил Михаил Михайлов от Русе, но при прехвърляне на мандатите и грешка в ЦИК, на негово място е влязъл Венцислав Върбанов. Бяха открити незачетени гласове в Русе, които връщаха мандата на Михайлов, който подаде молба до Конституционния съд (КС) по казуса, каза Димитров. Претенциите и недоволството според Димитров е, че тази молба е подписана от Костов и от него самия. Той смята още, че е нямало как да не подкрепят това питане до КС, тъй като то е било необходимо за да се изяснят обстоятелствата и конкретните факти.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион