"Мисля, че намерихме компромисно решение", цитира думите му National Post, изречени по време на пресконференция по време на срещата на върха на НАТО в Испания.

Свързани новини

30.06.2022 17:00

Мисля, че намерихме компромисно решение: Макрон за РСМ

Видян 1491 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че смята, че е намерено компромисно решение по преговорната рамка за членство на Северна Македония в Европейския съюз, което включва и България.

"Мисля, че намерихме компромисно решение", цитира думите му National Post, изречени по време на пресконференция по време на срещата на върха на НАТО в Испания.

На 24 юни парламентът на България даде зелена светлина на правителството да одобри рамката за преговори за членство на Северна Македония в Европейския съюз, което може да позволи на Скопие да започне преговори за присъединяване към блока.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2022 18:37

    Французите преди години заповядаха на Меглена Кунева и С.Станишев да затворят 2-та реактора в Козлодуй ( защото си построиха атомна централа в Черна Вода - Румъния ... и нямаше на кого да продават ел.енергията , освен на освободените от Козлодуй междун. пазари ) . Не се знае каква нова заповед (гаранция Франция) е издал Макрон на цяото бг. народно събрание , че то така бързо вдигна бялото знаме ( ветото ) по въпроса за езика и гражданските права на българите в т.н. Северна Македония . Гърците са толкова силни и могъщи , че успяха без проблем от Брюксел да прекръстят ( да сменят името ) цяла независима държава и след смяната на името вдигнаха ветото си , а не преди това .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.