Непълнолетно момиче се e удавило след падане в напоителен канал.

Свързани новини

12.06.2024 13:05

Момиче се удави след падане в напоителен канал

Видян 622 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Непълнолетно момиче се e удавило след падане в напоителен канал. Сигнал за инцидента е получен вчера в ранен следобед на телефон 112 в РУ - Пазарджик. По първоначални данни това са група деца и техни близки били в землището на пазарджишкото село Црънча.

15-годишно момиче от Ракитово паднало в напоителен канал „Алеко Потока“, който по това време е пълен с бързотечаща вода. Течението лесно повлякло детето по посока на съседното село Паталеница. На мястото пристигнали дежурни автопатрули на РУ - Пазарджик и пожарникари от РСПБЗН - Пазарджик.

На около километър по течението екипите открили и извадили от канала тялото на удавилото се момиче. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на прокуратурата.

От ОДМВР-Пазарджик припомнят:

Категорично се забранява къпането в язовири, микроязовири, напоителни канали, изкопи, запълнени с вода, изкуствено създадени езера /като тези в парк „Острова” и парк „Стадиона” в гр.Пазарджик/. Това крие сигурен риск за живота и здравето на решилите да се разхладят в тях. Собствениците на тези водоеми имат задължението да ги обезопасят с лесно забележими знаци, забраняващи къпането, на които се посочва конкретната опасност. Табелите се поставят на разстояние не по-голямо от 200 м. между тях. Припомняме, че в летните горещини не бива да се влиза в необезопасени и охранявани водоеми – канали, язовири и микроязовири, реки и потоци.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да се отвори интересна възможност

Днес може да се отвори интересна възможност, като