Свързани новини

19.12.2008 18:05

МВР: Нормалното движение в София е възстановено

Видян 1316 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки четирите протестни прояви, разрешени от столичния кмет Бойко Борисов в днешния ден, органите на реда не допуснаха нарушения на обществения ред и инциденти, съобщи пресцентърът на МВР, цитиран от БГНЕС.


Две различни протестни прояви на еколози – пред Народното събрание и около Националния археологически музей, протестни шествия и митинги на студенти, зърнопроизводители и млекопроизводители, както и други спортни и обществени мероприятия охраняваше столичната полиция днес. По данни на органите на реда в протестите на територията на столичния град са се включили около 1500 души и 164 трактори.
От Управителния съвет на Националната асоциация на зърнопроизводителите анонсират влизането на още тежка селскостопанска техника в София след 21 часа, когато отпада забраната в наредбата на Столичната община за движение на пътни превозни средства с тегло над 4 тона. 250 такива трактори са спрени да влязат в града от пътната полиция тази сутрин и се намират в района на патрулката на Ботевградско шосе. Около 1 000 служители на реда са били ангажирани в охраната на днешните протестни прояви, спортни и други обществени мероприятия, разрешени от кмета на София Бойко Борисов. Въпреки струпването на много хора и селскостопанска техника в центъра на столицата и задръстванията на възлови пътни артерии, не бяха допуснати нарушения на обществения ред и инциденти. В момента движението е нормално навсякъде в столичния град, като се изключи нормалния петъчен трафик.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни