01.04.2021 11:23

Направихме София нов, хубав град: Борисов

Видян 1847 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонта на Южната дъга в София. Заедно с него бе и зам.-регионалният министър Николай Нанков.


„Направихме нов, хубав град. Стотици инвеститори идват в района. Лентите в южната дъга ще бъдат 10. Десетилетия наред тук имаше задръствания. Сега тук има прекрасни кръгови”, заяви премиерът и посочи, че благодарение на подобренията са се увеличили и проектите в строителството.


Премиерът посети и показа изградените над пътя пасарелки, чрез които хората да могат да преминават.


Виж видео ТУК!



„С изграждането на Южната дъга на Софийския околовръстен път благоустроихме района, построиха се нови комплекси, привлякоха се инвеститори, а задръстванията с часове останаха в миналото“, заяви още Борисов.
 
Премиерът Борисов изказа благодарност към строителните екипи за бързината и качеството, с които работят по трасето. По него вече са монтирани две от три пасарелки, има изградени стоманен пешеходен мост с дължина 48 метра, тротоари и кръгови кръстовища на пътните възли.

„В този участък се чакаше по два часа и половина в задръстване, особено в петък и неделя вечер. Сега хората ще го минават в рамките на минута и половина“, отбеляза министър-председателят. Борисов изтъкна, че строежът на Южната дъга е мащабен проект с грижа към хората, който предвижда изграждането също на парковото пространство и велоалея в района на река Искър.

 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 01.04.2021 13:15

    Премиерът Бойко Борисов заедно с зам.-регионалният министър Николай Нанков инспектира ремонта на Южната дъга в София. „Направихме нов, хубав град.И добри пари направиме от тази хубава работа!"

  • 001 ремонт на ремонта 01.04.2021 12:04

    Различното от всичките му лъжи на Буци е, че тази е първоаприлска!

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец