Според Денков част от депутатите искат България да напусне ЕС и заради това твърдят, чене бива да спазваме европейските директиви. Според него има и такива, които “не се интересуват от доброто за хората, а от частно-партийни си интереси”.

Свързани новини

04.10.2023 16:33

Неуважаеми депутати, срам ме е от вас: Премиерът

Видян 686 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Премиерът Николай Денков се обърна към депутатите с „уважаеми и неуважаеми народни представители“ по време на дебатите за Споразумението за сектор енергетика, сключено на 3 октомври, внесено от съпредседателите на ППДБ Кирил Петков, Атанас Атанас и Делян Пеевски от ДПС. Думите му бяха посрещнати със скандирания „Оставка!“ от страна на опозицията. Напомняме, че България е парламентарна република и демокрация, а не премиерска диктатура.


„Срам е в това НС да се води разговор по такава важна тема и в тази тема вие да вкарвате просташки изказвания и лъжи“, обърна се Денков към депутатите. Като пример той посочи, че твърдението, че споразумението не е подкрепено от синдикатите. А това си е истина.


„Искането да има споразумение беше точно от протестиращите. Искането това споразумение да влезе в НС беше на протестиращите и всеки, който оспорва искането на обсъждането на това споразумение, възразява на искането на протестиращите“, направи словесна еквилибристика той.


Според Денков част от депутатите искат България да напусне ЕС и заради това твърдят, чене бива да спазваме европейските директиви. Според него има и такива, които “не се интересуват от доброто за хората, а от частно-партийни си интереси”.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Чичо Сам 05.10.2023 07:20

    За управляващата ИЗМЕТ, мат‘рялът в Булгаристан, просто е едно голямо НИЩО ! В крайна сметка на всички от месното туземно население на кочината Булгаристан е ясно, че ПП-ДБ ГЕРБ и ДПС искат да си делнат едни 4 милиарда и за да го направят ще погребат енергетиката в Булгаристан !!! ЧИСТО И ПРОСТО, КАТО КЪПАН ПОЛИТИК !!!

  • 002 Учител 05.10.2023 07:19

    В българският език няма достатъчно обидна дума с която да наречем тоя организъм назначен за министър председател.

  • 001 Anonimen 04.10.2023 16:41

    О С Т А В К А бе сурикат!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 27 октомври 21:00ч.

Пропукване 2007 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 53 мин

Режисьор: Грегъри Хоблит
В ролите: Антъни Хопкинс Тед Крауфорд Райън Гослинг Уили Бийчъм Розамунд Пайк Ники Гарднър

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак

Днешният ден ще е по-напрегнат

Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни