11.10.2024 14:17

Няма ГЕРБ и ДПС, има ГЕРБ и СДС: Борисов

Видян 197 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В какво да се убедим, че трябва да направим правителство? Това, което мога да ви гарантирам е, че ще направя всичко възможно, всички компромиси, за да има правителство. Няма ГЕРБ и ДПС, има ГЕРБ и СДС. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който събра актива в Русе за представянето на управленската програма на партията. Във всяка сфера имаме решение, но това решение минава през добър резултат на изборите, добави лидерът на ГЕРБ.

"Рядко глупави сме и лидерите на ПП-ДБ, и на ДПС, и аз – вместо да излизаме и да говорим какво успяхме заедно да свършим и да подготвим хората, и да им кажем "Има шанс", ние цялата редица се изредихме да говорим срещу ПП-ДБ", заяви Борисов.

"Тези, които сега говорят за бухалки, използваха институциите като бухалки срещу нас. Помним и аз, и Севда, и Влади", каза Борисов.

И продължи: "Не са много възможностите. Те предлагат равноотдалечен, ако кажем равноприближен – думата не е хубава. Сиреч, нещо да е равноприето, но излиза въпроса – това приемливо е?

Понеже си познавам партията, знам какво ще направи редицата - ще ги атакува от първия ден. Първият месец ще ги почне със закачки, а на втория ще ги свали. Защото те са най-подготвени", обясни той.

"Във всяка сфера имаме решение, това решение минава през добър резултат", увери Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и състоянието на държавните финанси.

"Колко ми се подиграваха за постната пица на Дянков, но ние тогава влязохме с 6,7 млрд. лева дупка. Първата година погасихме 3 млрд.  лева дупка. Оправихме дефицитите, а след това ви оставих държава с мазнинка. Канеха ни да влезем в еврозоната", каза той.

Водач на листите на коалицията на ГЕРБ-СДС в Русе е Николай Братованов. Тя е с номер 18 в интегралните бюлетини.

"Какво не е направено в Русе, парка около Дунав, църквите ли, спортните ли зали", попита Борисов. "Какво да ви убеждавам?! Ако искате", обърна се той.

"Направили сме една държава от Африка, тир след тир, през селата и градовете! Не ни ли е срам, бе! 4 години, след като сме си тръгнали! 4 години, след като решихте да променяте нещо в Русе", коментира Борисов случващото се в региона.

"Въпреки че в Русе кметът е друг, съм се борил като за наш и сме осигурили 50 млн. за града и 50 млн. за областта. Друг е въпросът дали тези пари ги има в бюджета. Ако съм на мястото на кметовете, няма да разкопавам. Особено след информацията за тая дупка в бюджета. А ми се подигравахте за Дянков и постната пица. Ама после ви оставих държава с мазнинка", продължи той.

И изрази разочарование, че темата в обществото е "за Илхан, за Кючюк, за Мехмед" и никаква друга.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 13 октомври 21:00ч.

Вън от пещта 2013 г. ‧ Трилър/Екшън ‧ 1 ч 56 мин

Режисьор: Скот Купър
В ролите: Крисчън Бейл Ръсел Базе Кейси Афлек Rodney Baze Jr. Уди Харелсън Харлан Дегроат

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!