Свързани новини

31.01.2013 11:13

Отстранили са тестис на Баретата

Видян 1053 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хирурзи от "Пирогов" са отрязали един от тестисите на Златко Баретата, твърди вестник "Телеграф". Състоянието му продължава да бъде критично, заради разкъсванията в корема и огромната кръвозагуба. Специалистите изчакват дали състоянието му ще се стабилизира, за да извършат необходимите следващи операции. Но засега това не е възможно.


Според някои от разследващите тежкото престъпление, не е изключено килърът да се е целил нарочно в коремната област. Убиецът е имал точно 5 секунди да разпознае Баретата в тълпата пред главния вход на Съдебната палата. Допълнително е бил затруднен и от фактът, че гардът е бил облечен по идентичен начин с шефа си.


Докато изкачвал стълбите Златомир Иванов чул два пукта от стрелба. Обърнал се с лице към сградата, откъдето идвали те. Така той директно застанал с лице срещу килъра. В този момент бил надупчен. Успял да изрече "Пернаха ме!" и се свлякъл на земята.


Разследващи са обяснили пред "Телеграф", че когато се стреля по мишена с бронежилетка, винаги се цели или в главата, или в слабините и коремната област, които са незащитени. А раната в тази област, особено след изстрел с Калашников, като правило е съпроводена с огромна загуба на кръв и летален изход.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева