Свързани новини

16.01.2009 09:44

П. Димитров: "1 200 полицаи всеки ден на улицата в София ? Това е абсурд"

Видян 1723 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

1200 полицейски служители в всеки ден на центъра на София – това е абсурд. Къде е мотивацията е в този състав?. Категорично го заявявам и се разграничавам от всякакви политически нагласи. Това заяви пред БНТ генералният комисар на МВР Павлин Димитров.


Той допълни, че българското общество трябва да знае, че здравият ред не се крепи на щита и палката, а на добрата комуникация и организация. Генералният комисар на МВР заяви, че не са оценили риска от провокаторите по време на студентския протест вчера. Работим много сериозно по въпроса за разкриване на провокаторите на вчерашните боеве. Не можем да кажем не 100 процента, че ще стигнем до действителните поръчители. Това беше целенасочена дейност от група хора, които просто искаха да опорочат протеста, каза още Павлин Димитров. Той допълни, че очаква нови провокации в предстоящите дни. “Във форумите постоянно се призовава за неподчинение, палене, унищожаване на обществено имущество на територията на София – нещо, което българската държава не трябва да допуска. Аз очаквам провокация не на същинските протестни действия. Аз очаквам провокации на други пространства в София. Тогава ситуацията ще стане неуправляема, бе категоричен той. Генералният комисар на МВР отрече твърденията на депутати от опозицията, че на задържаните лица МВР е пречело да си наемат адвокати. Нека и политиците да внимават, когато правят оценки. На всяко задържано лице се предоставя право на телефонен разговор и адвокат, каза Димитров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със