Стратегическите обекти за 2023 г. са пробивите на бул. „Т. Каблешков“ и бул. „Филип Кутев“, с които ще завършим връзката между бул. „България“ и бул. „Симеоновско шосе“, което ще разтовари изключително много движението в южната част на София

Свързани новини

04.01.2023 18:00

Първият етап от основния ремонт на ул. Кукуш завърши

Видян 4908 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първият етап от основния ремонт на ул. „Кукуш“ завърши и движението е възстановено. Остава полагането на последния износващ слой асфалт, което ще бъде направено при благоприятни метеорологични условия. До дни започва работата и по следващите етапи на обекта.


 Улиците „Кукуш“ и „Щросмайер“ са изключително важни за Район Илинден Столичната община /Sofia Municipality Ilinden District/, а бяха в тежко състояние. Благодаря на кмета на района Иван Божилов, който участва в контрола и поддържа връзка с живущите в района и фирмите от индустриалната зона.
 През 2022 г. работихме по 5 ключови булеварда, 12 улици и по трите проекта по Оперативна програма „Региони в растеж“.


 През настоящата година продължаваме работа по над 20 булеварда и ключови за кварталите улици, част от които в новите силно застроени кв. „Манастирски ливади изток“, „Манастирски ливади запад“, „Витоша ВЕЦ Симеоново“ и „Горна баня“.
 


Стратегическите обекти за 2023 г. са пробивите на бул. „Т. Каблешков“ и бул. „Филип Кутев“, с които ще завършим връзката между бул. „България“ и бул. „Симеоновско шосе“, което ще разтовари изключително много движението в южната част на София. Продължаваме работата по разширенията на бул. „Ломско шосе“ и „Рожен“, както и бул. „Адам Мицкевич“ с моста на „Бакърена фабрика“ с тях осигуряваме връзките с околовръстния път.
 


Продължаваме и с изпълнението на програмата за реконструкция на трамвайни трасета, като двата нови обекта за 2023 г. ще са основните ремонти на участъци от трасетата по бул. „Ал. Стамболийски“ и бул. „Кн. Мария Луиза“", съобщи кметът Фандъкова.


Снимки - Аделина Ангелова



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби